Site Kullanım Koşulları

Bu web sitesine girerek ve kullanarak aşağıdaki Kullanma Koşullarına ve gerekliliklerine uymayı taahhüt ediyorsunuz. Bu türden her türlü koşulun tarafınızdan kabul edildiği varsayılacaktır. Tüm kullanma koşullarına uymayı reddediyorsanız bu web sitesini kullanmamalısınız.Bu web sitesinin içeriğinin belirli bölümlerine (aşağıda tarif edildiği üzere) veya bu web sitesinde gerçekleştirilen belirli işlemlere getirilen ek koşulları reddediyorsanız, web sitesinin bu içerikleri bulunduran veya bu tip işlemlerin gerçekleştirilebileceği bölümlerini veya bu tip içeriği ve bu işlemleri kullanmamalısınız.Kullanma koşulları yildiznamebaktir.com tarafından herhangi bir zamanda değiştirilebilirler. Kullanma koşullarındaki değişiklikler bu web sitesine konulmalarından itibaren geçerlidirler. Lütfen bu web sitesini yöneten tüm kullanım koşullarından haberdar olmak için düzenli olarak kullanım koşullarını kontrol ediniz.

Bu web sitesindeki bilgilerin doğruluğunu sağlamak için çaba harcanmış olsa da yildiznamebaktir.com bu konuda bir sorumluluk almayı açık bir şekilde reddeder. İçeriğin tamamı , “MEVCUT OLDUĞU ŞEKİLDE” VE “ERİŞİLEBİLDİĞİ GİBİ” sunulmaktadır. yildiznamebaktir.com web sitesinin güvenliğini garanti etmez , bu konuda herhangi bir taahhüt altına girmez. Gönderilen her hangi bir bilginin üçüncü şahıslar tarafından elde edilebileceğini kabul ediyorsunuz..

yildiznamebaktir.com BU WEB SİTESİNİN VEYA BU WEB SİTESİNİ DESTEKLEYEN SUNUCU BİLGİSAYARLARIN VEYA yildiznamebaktir.com TARAFINDAN GÖNDERİLEN ELEKTRONİK İLETİŞİM BİRİMLERİNİN VİRÜS VEYA DİĞER ZARARLI OLABİLECEK BİLEŞEN İÇERMEDİKLERİNİ GARANTİ ETMEZ.

yildiznamebaktir.com’in kullanımı sırasında herhangi bir performans arızası, hata, eksiklik, kesinti kusur, işletme ve/veya nakilde gecikme, bilgisayar virüsü ve/veya hat ve/veya sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı ortaya çıkan zarar, ziyan ve masraflar da dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarar ve ziyandan, yildiznamebaktir.com ve/veya çalışanları, bu tür bir zarar ve ziyan olasılığından haberdar edilmiş olsalar dahi, sorumlu olmazlar.

yildiznamebaktir.com, sitede yer alan bütün ürün ve hizmetleri, sayfaları, bilgileri, görsel unsurları önceden bildirimde bulunmadan değiştirme hakkını saklı tutar.

yildiznamebaktir.com’ da yayınlanan yazı, makale, resim ve her türlü bilgi içeren dokümanlar hiç bir şekilde izinsiz kullanılamaz.

yildiznamebaktir.com üye sayfalarında, yayınlanan her türlü yazı, görüş, düşünce ve içerikten yazanın kendisi sorumludur. yildiznamebaktir.com bünyesinde ideolojik, dini, siyasi konularda propaganda yapılamaz.

Ziyaretçi veya üye, yildiznamebaktir.com’un sunmuş olduğu hizmetleri, özlük haklarına saldırıda bulunacak, kişilere, kurumlara veya yildiznamebaktir.com’ a hakaret içerecek şekilde kullanılamaz.

yildiznamebaktir.com üyelik gerektirmeyen servisleri zaman içerisinde üyelik gerektiren bir duruma dönüştürülebilir, ilave servisler açabilir, servislerini kısmen veya tamamen değiştirebilir, süreli veya süresiz sona erdirebilir, ya da ücretli hale getirebilir.

Bu web sitesinde yildiznamebaktir.com’un kontrolünde olmayan web sitelerine linkler bulunmaktadır. yildiznamebaktir.com herhangi bir şekilde bu diğer web sitelerinin içeriğinden sorumlu tutulamaz. Diğer bir web sitesine bir linkin bulunması söz konusu sitenin içeriğinin tasdik edildiği anlamına gelmez.

Bir Yorum Bırak

Bunları da beğenebilirsin