2017 Sizi Nasıl Etkileyecek?

2017 yılı sizi nasıl etkileyecek

KOÇ

Koçlar zeki ve çabuk kavrayan kişilerdir. 2017 yılı onların organizasyon yeteneklerinin gelişeceği yıl olacak.

BOĞA

Sakin ve huzurlu yapıları hep var olduğundan 2017 yılında yaşanacak ekonomik buhran, dünya dünya dengelerindeki değişimler onları biraz sarsacak.

İKİZLER

Dikkat çekici konuşma yetenekleri sayesinde 2017 yılında bu yetenek geliştirilirse iletişim sektöründeki ikizler çok şanslı.

YENGEÇ

2017 yılında şefkat burcu olan yengeç fazlasıyla burcunun özelliklerini etrafına yayacak. Olumsuzluklara kalkan olacak.

ASLAN

Dünya aslan burcu insanı için kocaman bir sahnedir. Sahne sanatçıları bu burçta çok olduğundan 2017 yılı sanat hayatındaki patlamalardan etkilenecekler.

BAŞAK

Son derece pratik ve beceriklidirler. Tek kusurları aşırı mükemmelliyetçi oluşlarıdır. 2017 yılında bu özellikleri başarı getirecek.

TERAZİ

2017 yılı huzuru, aşkı, uyumu ve paylaşımı seven teraziler için zor geçecek. Dünyadaki olumsuzluklar onları yoracak.

AKREP

Akrep burcunu tutkudur. Hayatları tutku üzerine kuruludur ve 2017 tutkuların yüksek yaşanacağı bir olacağından bu onları içine derinden etkileyecek.

YAY

Enerji ve heyecan hiç bitmeyecek ve 2017 yılında da devam edecek. Değişim göstermeyecekler.

OĞLAK

Uzun vadeli planları 2017 yılında ve sonrasında da devam edecek. Plan yapmaktan vazgeçmeyen oğlaklar bu yıla da oldukça uyum sağlayacaklar.

KOVA

Eskiyi yıkarlar ve yenilikçidir. Dahilikleri gelişecek ve başarı sağlayacaklar.

BALIK

2017 dostlukların biraz köreleceği bir yıl. Bu yüzden dost canlısı balıklar hüsran yaşayabilirler.

 

Medyum Rafael Zakra

Modern, Klasik, Vedic (Hint) ve Çin Astrolojisi ile ilgili uğraşları bulunan Medyum Rafael Zakra. Ruhsal Şifa, Reiki, NLP, Feng Shui, Hipnoz ve Çakra Açma çalışmaları yapmaktadır. 2017 yılı sizi nasıl etkileyecek  Özellikle Metafizik anlamda yaptığı çalışmalar ile Ulusal Kanallarda tartışma programlarına katılarak, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırmış, Uzman Tv’de metafizik ile ilgili toplumun merak ettiği konulara açıklık getirmiştir. Çalışmaları görsel basının yanında yazılı basına da konu olan Medyum Rafael Zakra , “okuyorum, çalışıyorum, öğreniyorum ve anlıyorum” ilkeleri ile hareket ediyor, danışanlarına da bu duyguları ve kavramları aşılıyor.

Whatsapptan Hemen İletişime Geçebilir Ve Aklınızdaki Sorulara Ve Sorunlara Cevap Alabilirsiniz.

 class=

Bir Yorum Bırak

Bunları da beğenebilirsin